Beregn FE pr. prod. gris

Projektet Minus 30 FE pr. produceret gris sætter fokus på total foderforbrug pr. produceret gris, hvilket er en parameter, der hidtil ikke har været fokus på. Ved at måle total foderforbrug, sættes der fokus på hele kæden fra undfangelse til slagtning af grisen. Målgruppen til at bruge dette produktionsnøgletal er derfor også de  integrerede besætninger, hvor synergien i at optimere produktionen på tværs af staldafsnit vil komme til udtryk i dette.

Ved at beregne og måle efter total foderforbrug pr. produceret gris, kan man også bedre evaluere effekten af en overordnet strategi for hele besætningen, da der netop her ikke kan optimeres på et isoleret område i besætningen på bekostning af et andet område.

Ved du hvad dit foderforbrug pr. produceret gris er? Indtast blot et nogle få nøgletal for at beregne foderforbruget for din besætning.

[CP_CALCULATED_FIELDS id=”6″]

Hvor ligger du i forhold til besætningerne i Minus 30 FE? Se herunder:

Resultater 1. halvår 2014

GruppeFE pr. prod. gris *
Alle besætninger i Minus 30 FE305 FE
Bedste 25 % i Minus 30 FE299 FE

*) FE pr. prod. gris er her korrigeret til standard vægtinterval.

OBS! Denne beregner er kun tiltænkt beregninger med både sohold, smågrise og slagtesvin. Alle felter skal udfyldes, for at sikre at beregningen er korrekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.