Nyt super blog indlæg fra driftsleder Mai Post

Mai Post fra Langemyregaard

Velkommen til Mai Post, som er vores nyeste blogger.  Hør om hvordan det er at være med i Minus30 fra en driftsleders synspunkt:

Ny titel til CV´et!!

På mit CV står der Mai Post, alene mor til 2 børn, ansat som Driftsleder på Langemyrergaard, som ligger på solskinsøen Bornholm og en ”lille” smule Sportsidiot og Konkurrencemenneske 🙂 – Nu kan jeg dog også tilføje den nye titel Blogger.

Vi er på Langemyregaard og vores to andre sites 9 ansatte inkl. chefen. Vi har 2 fra Rumænien, 1 fra Burma, og resten er danskere og vi er imellem 17-51 år.

Jeg synes jo det er skide sjovt, ærligt talt, at være med i sådan et VSP-projekt. Man får sat fokus på nogle ting, og man får automatisk et lille los i røven. Det har vi alle vel brug for en gang imellem?

Sammenlign os med et håndbold- eller et fodboldhold, hvorfor har de brug for en træner? – De er prof og ved alle hvordan man spiller spillet. Hmm ja netop, selvom vi alle godt ved hvad der skal til, har vi brug for at få det at vide.

Og det gør vi netop ved dette projekt. Jeg håber at I alle synes det var sjovt at få resultatlisten sidst, det synes vi i hvert fald. Da vores medarbejder så hvad nummer vi var, lød der et ”Wauw, that´s not so bad.”

Og bare af det kom der et lille kick og lidt mere gå-på-mod.

Er I andre kommet godt i gang??

Det var alt for denne gang, som sagt vil jeg komme med lidt indlæg i ny og næ, her på bloggen, og jeg håber I vil læse med.

Hygge….

Mai